Rólunk

Rólunk

Kik vagyunk?

Mi vagyunk a biztosítási és pénzügyi tanácsadók új generációja, akik jól ismerik a lehetőségeket, szabadok és elszántak. A változás igazi mozgatórugói. Folyamatosan képezzük magunkat, a munkavégzésünk nem helyhez kötött, és a saját időbeosztásunk szerint dolgozunk. Nem veszünk el a pénzügyi folyamatokban. Dinamikusak és igazi megvalósítók vagyunk. Egy nyelvet beszélünk ügyfeleinkkel, és kiemelten fontos számunkra a személyes kapcsolat. Imádjuk a szakmánkat, és ez a végeredményen is meglátszik.

Mood

215 fő, 25 éves átlagéletkor

”Szerethető Munkahely Díj”
(2018, 2019)

Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj
(2017, 2018)

Te is részese lehetsz csapatunknak!
Kattints, és tudj meg többet!

Történetünk

"Ül egy poros irodában, Windows 95 fut a gépén, egy kinyomtatott A4-es lap alapján hívogat embereket, és az agyukra megy.” Szó szerint így írták le a biztosítási tanácsadót a Generali megbízásából a fiatalok között végzett kutatásban. Az elhangzottak után pedig csak pislogtak az emberek a tárgyalóteremben. Ebből a mondatból csírázott ki nem sokkal később a Roar víziója.

A Roar indulása

A cél az volt, hogy felrázzuk a biztosítási piacot egy újgenerációs biztosítási és pénzügyi tanácsadói hálózat létrehozásával. Egy olyan friss csapattal, ami nem csak érti az Y és Z generáció világát, de pont ilyen fiatal vállalkozókból is áll. 2017 májusában, alapos előkészület után, Árr Mariann és Szabolcsi Attila vezetésével elstartolt a Roar Biztosítási és Pénzügyi Közvetítő Kft. a Generali leányvállalataként.

2017-ben elfoglalhattuk saját játékterünket Budapesten, a Váci utca 81. szám alatt, amelyet később jelöltek a ”Legszebb enteriőr” díjra. Még ebben az évben 44 fősre bővült a hálózatunk. Az új megközelítés hatalmas siker lett a biztosítók piacán. Számos díjat és elismerést zsebeltünk be, amiért nagyon hálásak vagyunk. Azonban a legnagyobb elismerést munkatársaink mosolya jelenti, ami az irodába belépve ül ki az arcukra. És ebben rejlik a Roar sikere. Mert ha a munkatársak boldogok, akkor az ügyfelek is azok lesznek. Ez pedig nálunk 100%-ig bejött!

A kezdeti lendület azóta is megmaradt, és folyamatosan bővül a csapat. 2021-ben a Roar falka átlépte a 200 főt. Azonban továbbra is várjuk csapatunkba a lelkes fiatalokat, akik pénzügyi területen képzelik el a jövőjüket, és nem félnek a sikertől. Dolgozz velünk!

Díjaink

Szerethető Munkahelyek Díj 2019
Szerethető Munkahelyek Díj 2019
 • Szerethető Munkahely Díj
Szerethető Munkahelyek Díj 2018
Szerethető Munkahelyek Díj 2018
 • Szerethető Munkahely Díj
 • Employer Branding különdíj
HR KOMM Award 2018
HR KOMM Award 2018
 • Év HR Megoldása Díj (kategóriák feletti)
 • Arany minősítés – Legtalálóbb kampány az Y és Z generáció számára
 • Bronz minősítés – Legjobb integrált külső employer branding megoldás
Employer Branding Award 2017
Employer Branding Award 2017
 • Kategóriák feletti díj – Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj
 • Arany minősítés, KKV kategória
 • Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj
Employer Branding Award 2018
Employer Branding Award 2018
 • Arany minősítés, KKV kategória
 • Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj
Back to the top