Ismerj meg minket 😎 és dolgozz velünk!

Jó, hogy itt vagy! Ezt az oldalt neked hoztuk létre, hogy jobban megismerd a Roart, hogy mit képviselünk, hogyan dolgozunk, és milyen hatással van a munkánk a világra.

Mi a Roar?

A Roar az újgenerációs biztosítási tanácsadó hálózat: nem csak érti az Y és Z generáció világát, de a szervezet maga is ilyen fiatal vállalkozókból áll.

A Roar újragondolja a tanácsadók munkáját, nem a régi, elavult rendszerekben gondolkozik. A Generali Biztosító tagvállalataként egy startup frissességét éljük minden nap, egy tőkeerős multi támogatásával.

Magadra ismersz?

Rejtett tehetség

Vannak olyan tehetségek, akik a nagybetűs életbe lépve bármennyire is próbálkoznak, valamiért nem találják meg a számukra ideális hivatást, rossz helyre kerültek rossz időben.

Igazi ritkaság

Végzettségéhez képest ingerszegény környezetben dolgozó, a kellő megbecsülést nélkülöző lángelme, aki sokkal többre hivatott.

Láncra vert ragadozó

Nem érdekli semmi, ami átlagos. Hajtaná az eredményeket, leteperné a zsákmányt, mint egy oroszlán, de természetes közegétől megfosztva csak árnyéka önmagának.

Álommeló

Önállóan

Nálunk a magad ura lehetsz. Nem akkor dolgozol, amikor kell, hanem amikor szeretnél. Akkor jössz be az irodába, és akkor távozol, amikor neked tetszik. Kétórás ebédszünet? Simán belefér. Magadnak dolgozol.

Szabadon

Ez a világ legszabadabb biznisze. Legyen a belváros, egy frissítő balatoni fürdőzés, vagy egy vidéki lagzi. Egy jó üzlet bárhol utolérhet. Ha jó vagy, akkor mindig dolgozol, de sosem dolgozol.

Sikeresen

Egy dinamikus karrier utat kínálunk a számodra. Ha megvan benned a képesség, akkor a Roarnál vezető is lehetsz. De ha ez nem vonz, akkor maxold ki a tanácsadói ranglétrát, vagy válj mentorrá. Válaszd a Roar karrier programját és pimpeld fel a jövőd!

Exkluzív iroda

Mindenki fejében él egy kép az álomirodáról. Ez a hely létezik. A Roarnál. Modern iroda, jó arc emberek, főnök helyett mentor, végtelen kávé, szabadság. Magasélet.

Ezért csináljuk

A biztosítási tanácsadók új generációja.

Azzal a céllal indultunk, hogy felrázzuk a biztosítási és pénzügyi piac világát. A Te nyelvedet beszéljük, és valós megoldást adunk a pénzügyi problémákra.

Mert pénzügyei mindenkinek vannak.

Életünk minden fontos márföldkövénél jelen vannak a pénzügyek. Gyerekkorunkban, első munkahelyünkön, első lakás vagy autó vásárlásakor, egészen az első nyugdíjcélú megtakarításunk elindításáig.

Hatással vagyunk az emberek életére.

Eloszlatjuk a bizonytalanságot, elmagyarázzuk az érthetetlent, megválaszoljuk a kérdéseket. Hosszú távon gondolkodunk és élethosszig tartó partnerségre törekszünk.

Munkánk legnagyobb eredménye, hogy jobbá tesszük az emberek életét a pénzügyeiken keresztül.

Ezért csatlakozz!

Legyél pénzügyi influencer

Légy hatással másokra! Nálunk minden lehetőséget és támogatást megkapsz ahhoz, hogy kibontakozhass a közösségi médiában. Mutasd meg magad a világnak!

Kiemelt jövedelem

Teljesítmény alapon kapod a díjazásod, és emellett teljesen kezdőként is támogatunk. Így az elejétől számíthatsz bevételre.

Valódi érdeklődőket keresel fel

A minőség munkád valódi érdeklődőkkel támogatjuk. Már az első napon is egyeztethetsz találkozót anélkül, kínos telefonbeszélgetéseket kellene folytatnod a rokonokkal.

Gyors karrier

Nálunk nem kihalásos alapon nevezik ki a vezetőket. Ha szorgalmas vagy, és jól bánsz az emberekkel, hamar saját csapatot vezethetsz.

Ilyenek vagyunk

Fiatal: Nálunk az átlagéletkor 25 év
Vidám: Megadjuk a módját a lazításnak.
Alázatos: A legnagyobb tisztelettel bánunk egymással.
Lelkes: Felismertük, hogy ha nem fejlesztjük magunkat, lemaradunk.
Kiváló: Elismerjük és megünnepeljük egymás sikereit
Nagy Gábor:

„Ma már online vásárolunk, e-bookot olvasunk, filmeket streamelünk. Mindenki online és smart, nekünk is annak kell lenni, lehetőleg elsőként.”

Magyar Zoltán:

„Mi vagyunk a biztosítási szakma lázadói. Amióta a Roarban vagyok tréner és tanácsadó, ezerszer annyi kreatív energiám van, mint bárhol korábban.”

Kelemen Ottó:

„Fejlődési lehetőségek tekintetében a határ a csillagos ég! Itt mindig tanulok valamit. Ráadásul azokkal az emberekkel dolgozom együtt, akikkel szeretnék, nem akikkel kell.”

Élj és dolgozz szabadon!

Nem erőltetünk bele Téged egy merev szervezeti hierarchiába. Ellenkezőleg! Egy dinamikus karrier utat kínálunk a számodra. Ha megvan benned a képesség, akkor a Roar-nál vezető is lehetsz. A szervezet nem köti meg a munkavégzés helyét, nem szorít senkit munkaidőbe, nem erőlteti a dress code-ot és policy-kat.

Dolgozz velünk!

Van benned kalandvágy és sikeréhség? Rendelkezel közép- vagy felsőfokú végzettséggel? Szeretnél kiemelkedően keresni? Ha a válasz minden kérdésre egyértelműen IGEN, akkor jelentkezz, és hamarosan keresni fogunk!

    Tallózás
    Jelentkezés
    Back to the top