Dolgozz velünk!

A Roar új generációs biztosítási üzletkötő hálózat: nem csak érti az Y és Z generáció világát, de a szervezet maga is ilyen fiatal vállalkozókból áll. A Roar újragondolja az üzletkötők munkáját, nem a régi, elavult rendszerekben gondolkozik.

Kiemelt jövedelem

Teljesítmény alapon kapod a díjazásod, és emellett teljesen kezdőként is támogatunk. Így az elejétől számíthatsz bevételre.

Valódi érdeklődőket keresel fel

Már az első napon is egyeztethetsz találkozót anélkül, hogy családtagjaidat vagy ismerőseidet kellene hívogatnod.

Gyors karrier

Nálunk nem kihalásos alapon nevezik ki a vezetőket. Ha szorgalmas vagy, és jól bánsz az emberekkel, hamar saját csapatot vezethetsz.

Segítünk elkezdeni

Nem hagyunk magadra! Mentoraink folyamatos szakmai támogatást biztosítanak a számodra, így hamar leküzdheted az esetleges akadályokat.

Magyar Zoltán:

“Mi vagyunk a biztosítási szakma lázadói. Amióta a Roarban vagyok tréner és tanácsadó, ezerszer annyi kreatív energiám van, mint bárhol korábban.”

Nagy Gábor:

„Ma már online vásárolunk, e-bookot olvasunk, filmeket streamelünk. Mindenki online és smart, nekünk is annak kell lenni, lehetőleg elsőként.”

Szabolcsi Attila:

„A csillogó szemű fiatalokban hiszek. Soha nem fogadtam el a kereteket, mindig küzdöttem ellenük. Így lehetséges, hogy fél év alatt olyan céget építettünk, amit mások évek alatt sem.”

Élj és dolgozz szabadon!

Nem erőltetünk bele Téged egy merev szervezeti hierarchiába. Ellenkezőleg! Egy dinamikus karrier utat kínálunk a számodra. Ha megvan benned a képesség, akkor a Roar-nál vezető is lehetsz. A szervezet nem köti meg a munkavégzés helyét, nem szorít senkit munkaidőbe, nem erőlteti a dress code-ot és policy-kat.

Van benned kalandvágy és sikeréhség? Rendelkezel közép- vagy felsőfokú végzettséggel? Szeretnél kiemelkedően keresni? Ha a válasz minden kérdésre egyértelműen IGEN, akkor jelentkezz, és hamarosan keresni fogunk!

    Tallózás
    Jelentkezés
    Back to the top