Dolgozz velünk!

A Roar új generációs biztosítási üzletkötő hálózat: nem csak érti az Y és Z generáció világát, de a szervezet maga is ilyen fiatal vállalkozókból áll. A Roar újragondolja az üzletkötők munkáját, nem a régi, elavult rendszerekben gondolkozik.

Kiemelt jövedelem

Teljesítmény alapon kapod a díjazásod, és emellett teljesen kezdőként is támogatunk. Így az elejétől számíthatsz bevételre.

Valódi érdeklődőket keresel fel

Már az első napon is egyeztethetsz találkozót anélkül, hogy családtagjaidat vagy ismerőseidet kellene hívogatnod.

Gyors karrier

Nálunk nem kihalásos alapon nevezik ki a vezetőket. Ha szorgalmas vagy, és jól bánsz az emberekkel, hamar saját csapatot vezethetsz.

Segítünk elkezdeni

Nem hagyunk magadra! Mentoraink folyamatos szakmai támogatást biztosítanak a számodra, így hamar leküzdheted az esetleges akadályokat.

Nagy Gábor:

„Ma már online vásárolunk, e-bookot olvasunk, filmeket streamelünk. Mindenki online és smart, nekünk is annak kell lenni, lehetőleg elsőként.”

Tóth Krisztina:

„A Roarnál engem a fiatal közeg, a dinamizmus, a fejlődési lehetőség, a soha meg nem szűnő jó hangulat, illetve a modern munkakörülmények inspirálnak a legjobban.”

Csősz Ákos:

„A Roar egy igazán színes falka, komoly lehetőségekkel a biztosítási piacon, olyanoknak akik szeretnének kicsit kitűnni a tömegből, ám komolyan veszik a munkájukat.”

Élj és dolgozz szabadon!

Nem erőltetünk bele Téged egy merev szervezeti hierarchiába. Ellenkezőleg! Egy dinamikus karrier utat kínálunk a számodra. Ha megvan benned a képesség, akkor a Roar-nál vezető is lehetsz. A szervezet nem köti meg a munkavégzés helyét, nem szorít senkit munkaidőbe, nem erőlteti a dress code-ot és policy-kat.

Van benned kalandvágy és sikeréhség? Rendelkezel közép- vagy felsőfokú végzettséggel? Szeretnél kiemelkedően keresni? Ha a válasz minden kérdésre egyértelműen IGEN, akkor jelentkezz, és hamarosan keresni fogunk!

    Tallózás
    Jelentkezés
    Back to the top