Dolgozz velünk!

A Roar új generációs biztosítási üzletkötő hálózat: nem csak érti az Y és Z generáció világát, de a szervezet maga is ilyen fiatal vállalkozókból áll. A Roar újragondolja az üzletkötők munkáját, nem a régi, elavult rendszerekben gondolkozik.

Kiemelt jövedelem

Teljesítmény alapon kapod a díjazásod, és emellett teljesen kezdőként is támogatunk. Így az elejétől számíthatsz bevételre.

Valódi érdeklődőket keresel fel

Már az első napon is egyeztethetsz találkozót anélkül, hogy családtagjaidat vagy ismerőseidet kellene hívogatnod.

Gyors karrier

Nálunk nem kihalásos alapon nevezik ki a vezetőket. Ha szorgalmas vagy, és jól bánsz az emberekkel, hamar saját csapatot vezethetsz.

Segítünk elkezdeni

Nem hagyunk magadra! Mentoraink folyamatos szakmai támogatást biztosítanak a számodra, így hamar leküzdheted az esetleges akadályokat.

Basky Balázs:

„20 éve focizom, és ha őszinte akarok lenni, soha nem én voltam a legjobb játékos, mégis mindig én voltam a csapatkapitány. Ez az a hozzáállás, ami roarer-ré tesz.”

Magyar Zoltán:

“Mi vagyunk a biztosítási szakma lázadói. Amióta a Roarban vagyok tréner és tanácsadó, ezerszer annyi kreatív energiám van, mint bárhol korábban.”

Dencsi Attila:

“Soha, semmilyen másik biztosítónál nem kezdtem volna el dolgozni. A Roar bárkinek megadja élete nagy lehetőségét, csak tudni kell vele élni.”

Élj és dolgozz szabadon!

Nem erőltetünk bele Téged egy merev szervezeti hierarchiába. Ellenkezőleg! Egy dinamikus karrier utat kínálunk a számodra. Ha megvan benned a képesség, akkor a Roar-nál vezető is lehetsz. A szervezet nem köti meg a munkavégzés helyét, nem szorít senkit munkaidőbe, nem erőlteti a dress code-ot és policy-kat.

Van benned kalandvágy és sikeréhség? Rendelkezel közép- vagy felsőfokú végzettséggel? Szeretnél kiemelkedően keresni? Ha a válasz minden kérdésre egyértelműen IGEN, akkor jelentkezz, és hamarosan keresni fogunk!

    Tallózás
    Jelentkezés
    Back to the top