Ismerj meg minket 😎 és dolgozz velünk!

Jó, hogy itt vagy! Ezt az oldalt neked hoztuk létre, hogy jobban megismerd a Roart, hogy mit képviselünk, hogyan dolgozunk, és milyen hatással van a munkánk a világra.

Mi a Roar?

A Roar az újgenerációs biztosítási tanácsadó hálózat: nem csak érti az Y és Z generáció világát, de a szervezet maga is ilyen fiatal vállalkozókból áll.

A Roar újragondolja a tanácsadók munkáját, nem a régi, elavult rendszerekben gondolkozik. A Generali Biztosító tagvállalataként egy startup frissességét éljük minden nap, egy tőkeerős multi támogatásával.

Magadra ismersz?

Rejtett tehetség

Vannak olyan tehetségek, akik a nagybetűs életbe lépve bármennyire is próbálkoznak, valamiért nem találják meg a számukra ideális hivatást, rossz helyre kerültek rossz időben.

Igazi ritkaság

Végzettségéhez képest ingerszegény környezetben dolgozó, a kellő megbecsülést nélkülöző lángelme, aki sokkal többre hivatott.

Láncra vert ragadozó

Nem érdekli semmi, ami átlagos. Hajtaná az eredményeket, leteperné a zsákmányt, mint egy oroszlán, de természetes közegétől megfosztva csak árnyéka önmagának.

Álommeló

Önállóan

Nálunk a magad ura lehetsz. Nem akkor dolgozol, amikor kell, hanem amikor szeretnél. Akkor jössz be az irodába, és akkor távozol, amikor neked tetszik. Kétórás ebédszünet? Simán belefér. Magadnak dolgozol.

Szabadon

Ez a világ legszabadabb biznisze. Legyen a belváros, egy frissítő balatoni fürdőzés, vagy egy vidéki lagzi. Egy jó üzlet bárhol utolérhet. Ha jó vagy, akkor mindig dolgozol, de sosem dolgozol.

Sikeresen

Egy dinamikus karrier utat kínálunk a számodra. Ha megvan benned a képesség, akkor a Roarnál vezető is lehetsz. De ha ez nem vonz, akkor maxold ki a tanácsadói ranglétrát, vagy válj mentorrá. Válaszd a Roar karrier programját és pimpeld fel a jövőd!

Exkluzív iroda

Mindenki fejében él egy kép az álomirodáról. Ez a hely létezik. A Roarnál. Modern iroda, jó arc emberek, főnök helyett mentor, végtelen kávé, szabadság. Magasélet.

Ezért csináljuk

A biztosítási tanácsadók új generációja.

Azzal a céllal indultunk, hogy felrázzuk a biztosítási és pénzügyi piac világát. A Te nyelvedet beszéljük, és valós megoldást adunk a pénzügyi problémákra.

Mert pénzügyei mindenkinek vannak.

Életünk minden fontos márföldkövénél jelen vannak a pénzügyek. Gyerekkorunkban, első munkahelyünkön, első lakás vagy autó vásárlásakor, egészen az első nyugdíjcélú megtakarításunk elindításáig.

Hatással vagyunk az emberek életére.

Eloszlatjuk a bizonytalanságot, elmagyarázzuk az érthetetlent, megválaszoljuk a kérdéseket. Hosszú távon gondolkodunk és élethosszig tartó partnerségre törekszünk.

Munkánk legnagyobb eredménye, hogy jobbá tesszük az emberek életét a pénzügyeiken keresztül.

Ezért csatlakozz!

Legyél pénzügyi influencer

Légy hatással másokra! Nálunk minden lehetőséget és támogatást megkapsz ahhoz, hogy kibontakozhass a közösségi médiában. Mutasd meg magad a világnak!

Kiemelt jövedelem

Teljesítmény alapon kapod a díjazásod, és emellett teljesen kezdőként is támogatunk. Így az elejétől számíthatsz bevételre.

Valódi érdeklődőket keresel fel

A minőség munkád valódi érdeklődőkkel támogatjuk. Már az első napon is egyeztethetsz találkozót anélkül, kínos telefonbeszélgetéseket kellene folytatnod a rokonokkal.

Gyors karrier

Nálunk nem kihalásos alapon nevezik ki a vezetőket. Ha szorgalmas vagy, és jól bánsz az emberekkel, hamar saját csapatot vezethetsz.

Ilyenek vagyunk

Fiatal: Nálunk az átlagéletkor 25 év
Vidám: Megadjuk a módját a lazításnak.
Alázatos: A legnagyobb tisztelettel bánunk egymással.
Lelkes: Felismertük, hogy ha nem fejlesztjük magunkat, lemaradunk.
Kiváló: Elismerjük és megünnepeljük egymás sikereit
Csősz Ákos:

„A Roar egy igazán színes falka, komoly lehetőségekkel a biztosítási piacon, olyanoknak akik szeretnének kicsit kitűnni a tömegből, ám komolyan veszik a munkájukat.”

Kelemen Ottó:

„Fejlődési lehetőségek tekintetében a határ a csillagos ég! Itt mindig tanulok valamit. Ráadásul azokkal az emberekkel dolgozom együtt, akikkel szeretnék, nem akikkel kell.”

Varga Renáta:

„Mi lazák és újítók vagyunk a szakmában. De mindemellett szakmailag is helyt állunk, amit a számos elismerés is bizonyít. Ez ad egyfajta menő hangulatot az egésznek.”

Élj és dolgozz szabadon!

Nem erőltetünk bele Téged egy merev szervezeti hierarchiába. Ellenkezőleg! Egy dinamikus karrier utat kínálunk a számodra. Ha megvan benned a képesség, akkor a Roar-nál vezető is lehetsz. A szervezet nem köti meg a munkavégzés helyét, nem szorít senkit munkaidőbe, nem erőlteti a dress code-ot és policy-kat.

Dolgozz velünk!

Van benned kalandvágy és sikeréhség? Rendelkezel közép- vagy felsőfokú végzettséggel? Szeretnél kiemelkedően keresni? Ha a válasz minden kérdésre egyértelműen IGEN, akkor jelentkezz, és hamarosan keresni fogunk!

    Tallózás
    Jelentkezés
    Back to the top