Megtakarítás hosszútávra

Te is keményen megdolgozol a pénzedért, ugye? Egyetértesz velünk abban, hogy minden forintnak megvan a helye? Hát persze, hogy egyetértesz. Ezért vagy most itt! Te már felismerted azt, hogy a megkeresett pénzt nem érdemes elpazarolni. Hasznosabb, ha megtakarítasz. Mi egy szuper megoldást tudunk erre. Kérj kötelezettségmentes ajánlatot!

Ajánlatkérés Részletek
Megtakarítás hosszútávra
Megtakarítás hosszútávra

Ezért fontos megtakarítani

Valaki azt mondta egyszer, hogy a megtakarítás létfontosságú. Sajnos nem mi voltunk, de teljes mértékben egyetértünk vele. A megtakarítás által érheted el a pénzügyi biztonságot és szabadságot. Ezen felül felkészülhetsz egy-egy váratlan eseményre vagy komolyabb pénzügyi vészhelyzetre.

Maga a folyamat roppant egyszerű. Legalábbis papíron. Csupán arra kell figyelni, hogy ne költs többet annál, mint amennyi bevételed van. Ha rendszeresen félreteszel, elkerülheted az adósságokat, és hogy anyagilag kiszolgáltatott helyzetbe kerülj.

Hiába ismered azonban a megtakarítás fontosságát, ha szem elől téveszted azt a mindennapok során. És az a rossz hír, hogy erre komoly esély lehet egy olyan közegben, ami főleg a fogyasztásról szól. Remek megoldást nyújthat viszont egy biztosítási szolgáltatásokkal egybekötött rendszeres megtakarítási program, ami folyamatos megtakarításra ösztönöz.

Tervezz életbiztosítás alapú megtakarítási programunkkal hosszú távra!

kis összegekkel, apránként is elindítható a program
egyedi, kockázattűrő képességednek leginkább megfelelő portfóliót állíthatsz össze, melyen bármikor változtathatsz
profi szakemberek kezelik a megtakarítást a minél magasabb hozam elérése érdekében
10 év után kamatadómentes
a megtakarításban összegyűlt összeg szabadon felhasználható
biztosítási szolgáltatásokkal is kiegészíthető, például kockázati életbiztosítással, egészség- és balesetbiztosítással
eseti befizetésekre is van lehetőség
10+ év időtartamra

Kis összegekkel, apránként is elindítható a megtakarítás

Könnyebb apránként félretenni kisebb összegeket, mint hirtelen nagyobb összegről lemondani. Havi 20-30 ezer forint megtakarítás tizenpár éven át komoly összeggé tud duzzadni. Főleg, ha azt folyamatosan befektetjük egy jól megválasztott portfólióba, amely megfelelő hozamot érhet el. Rendkívül hálásak leszünk majd önmagunknak, mikor a kitűzött pénzügyi célt elérjük.

Profi szakemberek kezelik a megtakarítást

A havonta megtakarított összeget nem érdemes készpénzben tárolni, mert a pénz értékének romlása miatt évről évre kevesebbet fog érni. Az infláció megeszi a pénzünk értékét, ami tizenpár év alatt komoly értékcsökkenést okoz. A legjobb ellenszer az infláció ellen egy jól megválasztott befektetés lehet.

Egy befektetési egységekhez kötött életbiztosítás alapú megtakarítás egyik előnye, hogy a befizetett összegeket az általad választott eszközalapokba, magadnak összeállított portfólióba helyezheted.

Az eszközalapokat profi szakemberek kezelik, akiknek az a célja, hogy minél nagyobb hozamot érjenek el. Az ilyen megtakarítási életbiztosítások kifejezetten hosszú távra vannak kialakítva, ami legalább 10-15 évet jelent.

Szabadon felhasználható és 10 év után kamatadómentes

Az életbiztosítási formának köszönhetően a megtakarítás során szerzett hozamokra tíz év után nem kell kamatadót sem fizetni. Így mire lejár a megtakarításod, a teljes összeget megkapod szabad felhasználásra, azaz bármire el lehet költeni a pénzt.

Biztosítási szolgáltatásokkal is kiegészíthető

Lehetőségünk van különböző biztosítási szolgáltatásokkal is kiegészíteni a szerződést, például kockázati életbiztosítással, egészség- és balesetbiztosítással. Ezek mind a te érdeked szolgálják, és ez különbözteti meg leginkább az életbiztosítás alapú megtakarítási programot más pénzügyi lehetőségtől.

Mi a következő lépés? A helyes pénzügyi döntések meghozatalához nem elég csupán a tényeket ismerni. A részletes tájékoztatásért keress minket, és segítünk, hogy elérd pénzügyi céljaid.

    Ajánlatkérés
    Back to the top