Védelem Rövid Távon Kiadó Lakásokra

Lakáskiadással foglalkozol? Szeretnéd megóvni a lakásod értékét, és kimaxolni belőle a jövedelmedet? Kitört ablak, összetört szekrény, vendégek által szervezett házibuli, meglopott vagy megsérült vendégek – itt az idő felkészülni a szállóvendégek okozta káreseményekre! Kérj személyes tájékoztatást a részletekről!

Ajánlatkérés Részletek
Mosolygós nő a kiadó lakás kulcsával

Érték és jövedelemforrás egyben

Az ingatlan önmagában is nagy érték. Ráadásul folyamatos jövedelmet is jelenthet, ha jó helyen van és kiadod. A vendégek jönnek-mennek, csilingel a kassza, mindenki örül.

A rövid távú lakáskiadásnak viszont árnyoldala is van. Lakáskiadóként gondolnod kell arra, hogy mi lesz, ha az ott tartózkodó emberek kárt tesznek a kiadott lakásodban, netán saját magukban, vagy egy harmadik félben.

Szerencsére erre is létezik megoldás! Van olyan lakásbiztosítás, amely széleskörű megoldást kínál a lakást fenyegető általános kockázatokra és a szálláshelyként üzemeltetésből adódó további veszélyekre is.

Készülj fel a vendégek okozta káreseményekre a megfelelő lakásbiztosítással!

Védelmet nyújt a bérlők által rongálással okozott károkra
Széles körű védelmet nyújt, mind az épületre, mind az ingóságokra
Védelemben részesít viharkár, vezetékes vízkár, üvegkár vagy betöréses lopás ellen is
Gondoskodik szakemberről, amikor a legnagyobb szükséged van rá (pl.: csőtörés, dugulás)

Több, mint egyszerű lakásbiztosítás

Kezdjük a rossz hírrel! A lakásbiztosítások egy része a bérbeadás során keletkezett károkat nem feltétlenül fedezi. Tehát nem használhatod fel abban az esetben, ha a bérlő kárt okoz az ingatlanban elhelyezett, és a te tulajdonodat képező, az alapbiztosítás keretében biztosított vagyontárgyakban. Az összetört asztal, a kitört ablaküveg, vagy a bérlő által rendezett random házibuli során leszakadt mosdókagyló helyreállítása is teljes mértékben téged fog terhelni. Ez így azért para, nem?

Persze lehet szűrni a vendégeket, és csak azokat fogadni, akiket megbízhatónak találsz, de így is történhetnek elég komoly káresemények. Éppen elég anyagi teher egy nagyobb helyreállítás költségét kifizetni. Ebben az esetben a javítás ideje alatt még bevételtől is elesel, hiszen nem tudod újabb vendégeknek kiadni a lakást.

Mi tudjuk, hogy a lakásod nem csak érték, de jövedelemforrás is egyben, ezért fontos, hogy minél kevesebb vendégéjszaka vesszen kárba. Készülj fel a szállóvendégek okozta káreseményekre és a szálláshelyként üzemeltetésből adódó további kockázatokra is! A részletekkel és a lehetőségekkel kapcsolatban keresd tanácsadónkat!

    Ajánlatkérés
    Back to the top