Utasbiztosítás

A nyaralás alatt végre magad mögött hagyhatod az irodai stresszt, és feltöltődhetsz a következő időszakra. Egy ellopott tárca, egy eltűnt poggyász vagy egy váratlan betegség viszont pillanatok alatt romba döntheti a pihenésedet. Egy utasbiztosítással könnyen elkerülheted, hogy a nyaralásod rémálommá váljon! Kösd meg online!

Kösd meg online! Részletek
Utasbiztosítás
Utasbiztosítás

Miért lenne szükségem utasbiztosításra?

Gondolj csak bele! Felülsz a repülőre, hétágra süt a nap, te pedig alig várod, hogy egy mojitóval a kezedben leheverj a tengerpartra. Aztán a poggyászodat cipelve megbotlasz a hotel lépcsőjén, és eltöröd a csuklódat. Jön a rémület, kapkodás, kórház keresés, kézzel-lábbal kommunikálás az orvossal. Egy szerencsétlen és kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz.

Ez a történet nem kitaláció. True story! Szóról szóra egyik partnerünkkel esett meg úgy, hogy nem volt biztosítása. Nem gondolt arra, hogy mekkora segítséget nyújt az utasbiztosítás mögötti asszisztencia. Az, hogy intézik helyette a kórházi ellátást, tolmácsolást az idegen nyelvű orvossal történő kommunikáció során, és mellesleg az utazásra szánt költőpénzt sem a fájdalomcsillapítókra és a kórházi ellátásra kell elkölteni.

Az utasbiztosítás rengeteg váratlan helyzetben nyújthat segítséget. Ha ellopják a tárcádat az irataiddal együtt. Ha megbetegedsz, és orvosi kezelésre szorulsz. Ha az autóddal balesetet szenvedsz. Sőt akkor is, ha törlik a járatodat, vagy késik a gép. Utasbiztosítással van kihez fordulni segítségért.

Védd ki a váratlan helyzeteket utasbiztosítással!

biztosítási csomagodat személyre szabhatod az úti célod szerint
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást is tartalmaz
telefonon 0-24-ben kérhetsz segítséget
ha te okozol balesetet, azt is megtéríti a biztosító
autóval vagy repülővel utazol? Erre is kínálunk kiegészítőt!
Kösd meg online!

Úti célra szabva

Egy tengerparti nyaraláson teljesen más típusú veszélyek leselkedhetnek rád, mint egy városnézésen, egy hajós körtúrán vagy egy sportfókuszú nyaraláson. Nálunk lehetőséged van olyan utasbiztosítást választani, ami speciálisan az adott úti célra van szabva! Így biztos lehetsz benne, hogy minden eshetőségre biztosítva vagy, és csak azért fizetsz, amire valóban szükséged van.

Három az egyben

A baleset, a betegség, valamint a poggyász sérülése vagy elvesztése olyan potenciális veszély, ami bármelyik nyaralást úti céltól függetlenül földi pokollá változtathat. Utasbiztosítási csomagjaink éppen ezért mindhárom területre kiterjednek! Ha megbetegednél az út előtt vagy a pihenés alatt, ha megsérülsz, vagy ha a poggyászod eltűnik az éterben, mi akkor is állunk a rendelkezésedre!

Segítség bárhol, bármikor

Hajnalban történt a baj, és gyors segítségre lenne szükséged? Megoldásaink 24 órás telefonos segélykérő szolgáltatást is tartalmaznak, így akkor sem maradsz pácban, ha az éjszaka közepén érne utol a balszerencse.

Ha tiéd a felelősség

Egy nyaralás során az is könnyen megeshet, hogy te okozol kárt vagy balesetet. Például ha nem vagy hozzászokva a helyi közlekedéshez vagy szabályokhoz, és kénytelen vagy egy-egy peches húzás miatt kártérítést fizetni. Utasbiztosításaink tartalmaz felelősségbiztosítási fedezetet, így abban az esetben is segítséget tudunk nyújtunk, ha a te hibádból következett be a kár.

Biztonság földön, biztonság levegőben

Ahogy a különböző úti célok esetében különböző problémákra kell felkészülni, úgy a választott utazási módok is speciális veszélyeket hordoznak magukban. Autós és repülős kiegészítőinkkel olyan egyedi problémákra is nyújtunk megoldást, mint a légitársaságokkal történő ügyintézés, vagy kapcsolattartás a szervizzel gépjármű meghibásodása esetén.

Back to the top