Magán egészségbiztosítás

Nehéz elérni a szakrendelést? Sokat kell várnod egy vizsgálatra vagy műtétre? Elveszel az egészségügy útvesztőiben? Magán egészségbiztosítással elkerülheted a bizonytalanságot és a hosszú várólistákat. Megszervezik helyetted az egészségügyi ellátásaidat, lefoglalják az időpontokat, igazodva a Te időbeosztásodhoz.

Ajánlatkérés Részletek

Mit jelent a magánegészségügy?

A magánegészségügyi szolgáltatók az állami rendszer kiegészítőjeként évek óta aktív szereplőként vannak jelen az egészségügyben mind a prevenció, mind pedig a betegellátás terén.

Képzeld el, hogy egyik reggel felébredsz, és fáj valamid, vagy találtál egy furcsa kiütést a bőrödön. Esetleg szédülsz, vagy sajog a derekad. Érzed, hogy nincs rendben valami. Ahogy a kellemetlen szorongás erősödik benned, egyre biztosabb leszel benne, hogy orvosi segítségre lesz szükséged. Kissé ijedten és morcosan felveszed a telefont, tárcsázol, és 10 perc múlva már le is egyeztettek veled egy időpontot egy munkahelyedhez közeli rendelőbe, akár másnapra. Megjelensz a megbeszélt időpontban, ahol kényelmes és kulturált környezetben, betegbarát módon kezelnek és látnak el. Megnyugodtál, jó kezekben vagy. Jól hangzik?

Mennyire fontos neked az egészséged? Szeretnél rendszeresen szűrővizsgálatokra járni? Minőségi és betegközpontú működést vársz el az egészségügyben? Akkor nem érdemes halogatni a témát!

Őrizd meg az egészséged magán szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítással!

Nem kell aggódnod, 24 órás egészségügyi tanácsadás és betegút szervezés vár
Széleskörű gondoskodást kapsz tervezhető költségekkel és várólista nélkül
Akár egy-két napon belül hozzáférhetsz a szükséges ellátáshoz
Diszkrét, kényelmes és betegbarát élményben lesz részed
Megelőzheted a komolyabb betegségek kialakulását rendszeres szűrővizsgálatokkal

Rád szabják a betegellátást

A jólét egyik legfontosabb pillére az egészség. Hiába a pénz, karrier és siker, ha nem tudod élvezni ezek előnyeit egy komoly sérülés vagy betegség miatt. A magán egészségügyi szolgáltatások lehetővé teszik, hogy panasz, betegség esetén időben biztosítsd magadnak és szeretteidnek az orvos szakmailag indokolt egészségügyi ellátást. A magán egészségügyi szolgáltatók a Te igényeidnek megfelelő szintű ellátást nyújthatnak. Így pontosan azt kapod, amire szükséged van.

Gyors segítséget kapsz

Egészségügyi panasz és gyanú esetén az idő az egyik legfontosabb tényező. Ha valami fáj, éget, kellemetlen, nyugtalanító, akkor az a legfontosabb, hogy rövid időn belül kapj időpontot a szükséges vizsgálatokra, és az orvosi szakvéleményre se kelljen sokáig várnod. Magán egészségbiztosítással olyan szolgáltatókat érsz el, akik rövid időn belül fogadni tudnak kivizsgálásra.

Szabadon választhatsz

A partnerintézmények közül te választhatod ki, hogy melyikbe szeretnél menni, melyik van közelebb a munkahelyedhez, a lakóhelyedhez, vagy melyiket tudod a legkönnyebben megközelíteni. Te választhatsz magadnak akár orvost is a partnerintézményeken belül a saját megítélésed alapján.

Betegút tervezés

Mi lenne, ha nem kellene bajlódnod azzal, hogy mikor és hova fordulj egészségi panaszoddal? Egy jó magán egészségbiztosítás leveszi a válladról a betegút szervezés terhét is. Megszervezik az ellátásod, megtalálják számodra a megfelelő orvost és intézményt, így nem nyomaszt majd a szervezés, és teljes mértékben a gyógyulásodra koncentrálhatsz, pihenhetsz.

Válaszd a gyors és korszerű magán egészségbiztosítást a gyakran hosszú sorok, rideg rendelők és várólista helyett! Keress minket a további részletekért és tedd meg az első lépést egészséged megóvása érdekében!

    Ajánlatkérés
    Back to the top