Lakásbiztosítási akció

Kösd meg új lakásbiztosításod elektronikus számla és elektronikus kommunikáció választásával, valamint kérd a banki átutalás vagy csoportos beszedési megbízás fizetési lehetőséget 2023.10.01. és 2023.12.31. között, és részesülj Házőrző Nívó esetén 1, Házőrző Extra választásakor 2, Házőrző Top biztosítás megkötésével pedig 3 hónapnak megfelelő díjkedvezményben.

Ajánlatkérés Részletek
Lakásbiztosítás, nyugodt otthon
Lakásbiztosítás, nyugodt, fiatal nő a kanapén pihen

Az otthonod Te vagy. Vigyázz rá!

Gondolj csak bele! Az otthonod sokkal több, mint tégla és cement. Magába foglalja az összes holmid és emléked. A színek, a berendezés, az illatok mind a te személyiségedet tükrözik. Kézenfekvő, hogy foglalkozol ingatlanod megóvásával. Magyarul vigyázol rá.

Tudjuk azonban, hogy a legjobb biztonsági intézkedések ellenére továbbra is fennáll a betörés, víz- és tűzkár, továbbá a természeti katasztrófák kockázata. Ezeket soha nem tudod teljes mértékben kiküszöbölni, mert sokszor rajtad kívülálló hatások okozzák, és pillanatok alatt rombolhatják le az otthoni idillt. De megnyugvást hozhat az, hogy be tudod biztosítani magad ilyen helyzetekre.

A megfelelő lakásbiztosítással lényegében a nyugodtabb életbe fektetsz be, mert a jövőbeli váratlan helyzetek miatt nem kell már aggódnod.

Óvd meg otthonod a károktól lakásbiztosítással!

Bebiztosíthatod legértékesebb vagyontárgyad, az otthonod
Kevesebb stresszben lehet részed káresemény esetén
Felkészült és tudatos tulajdonossá válhatsz
Szabadon, saját igényeidre szabhatod a biztosítást
A védelem kiterjedhet berendezési és használati tárgyaidra, de még kis kedvencedre is

Kockázat mindenhol

Szerinted mennyi kockázat fenyegeti naponta az ingatlanodat? Eláruljuk: sok. Vannak alapkockázatok, mint például a tűz, villámcsapás, robbanás, betöréses lopás, vihar, vízkár, beázás, jégverés, üvegtörés, és vannak olyanok is, amelyekre nem is gondolnál.

A legidegesítőbb, hogy ezek teljesen váratlan és kiszámíthatatlan módon jelennek meg. Azaz minden előjel nélkül következnek be, időt sem hagyva a felkészülésre.

Lelkileg is nehéz kiheverni, ha valami kár keletkezik otthon. Megtörik az idill, folt esik a ház becsületén. Ráadásul a legtöbb ilyen esetben komoly összegeket kell fordítani a javításra.

Nem csak a falakat kell védeni. A használati tárgyaiddal mi lesz?

Szuperbosszantó tud lenni, ha tolvaj járt a házban és meglovasította az okostelefonodat, benne a rengeteg fotóval és emlékkel, a laptopod, vagy esetleg a hangszereid és más műszaki cikkeid. Mindezek pótlása és rendbetétele nem csak érzelmileg teher, de anyagilag is, hiszen mélyen a zsebedbe kell majd nyúlni. A biztosításkötéssel nem érdemes megvárni, amíg a baj veled is megesik!

Albérlőként is hasznos

Előfordul, hogy hívatlan vendégek érkeznek, és itt nem a haverok meglepetés látogatására gondolunk. Besurranásos lopás esetén nem a falakat viszik majd el, hanem minden olyan dolgot, ami gyorsan és könnyen mozdítható. Az ilyenkor jelentkező kellemetlen stresszt még megfejelik az anyagi kiadások is.

A lakásbiztosítás nemcsak a tulajdonosokat, de az albérlőket is megvédheti. Albérlőként csak ingóságaidra is köthetsz biztosítást, így biztonságban tudhatod okoseszközeidet és személyes tárgyaidat. Egy nem tervezett javítás, vagy valamilyen eszközcsere (TV, laptop, telefon stb.) nem két forint. Azonban, ha időben felkészülünk a váratlanra, akkor sokkal kevesebb fejfájást okoz.

Saját életmódodhoz igazíthatod

Egy jól megválasztott otthon- és életmód-biztosítás egyaránt hozzájárul otthonod és személyes javaid védelméhez, de emellett még számos más káresemény esetén is segítséget nyújthat. Mik lehetnek ezek?

 • Félted a kütyüid? Mindened a legújabb okostelefonod? Leejtetted, kimostad? A megfelelő kiegészítő biztosítás a javítás költségeit is térítheti, vagy segítséget nyújthat az új eszköz vásárlásához.
 • Félsz az online csalástól? Sokat vásárolsz a bankkártyáddal a neten? Mindannyian hallottunk olyan sztorit, hogy valakinek visszaéltek a személyes adataival, ellopták a bankkártya adatait, vagy sosem érkezett meg a webáruházból rendelt csomag. A megfelelő kiegészítő biztosítással nem csak a 4 fal között lehetsz biztonságban, hanem az online térben is.
 • Félted a kiskedvenced? Miért ne lehetne biztosítása a kutyusodnak vagy a cicádnak is? Egy kisállatokra vonatkozó kiegészítő biztosítás kedvenced betegsége vagy balesete esetén segít az állatorvosi költségek fedezésében.
 • Rendszeresen biciklizel és félted a bringádat? Te is nagy bringás vagy és mindenhova biciklivel jársz? Egy erre kialakított kiegészítő biztosítással nemcsak a saját testi épségedre vigyázhatsz, de a bringádat is bebiztosíthatod lopás ellen.
 • Félsz, hogy nem találsz szakembert, ha szükség lenne rá? Dugulás, csőtörés, esetleg elromlott a zár? Szakembert találni manapság nagyon nehéz. Erre is létezik megoldás. Bővebb információért kérj személyes tájékoztatást!

Van már lakásodra biztosításod?

Minden nagyobb lakáskorszerűsítés után érdemes felülvizsgálni a lakásbiztosításod és annak tartalmát. Mit érdemes ilyenkor átgondolni? 

 • A szerződéses összeg elegendő egy káresemény okozta helyreállításra?
 • A szerződéses összeg elegendő egy betöréses lopás esetén a benne lévő ingóságok pótlására? 

Vizsgáld felül az aktuális szerződésed, hogy az otthonod ne legyen sem alul, sem pedig túlbiztosítva. Keress minket és segítünk átnézni a szerződést!

Mi tudjuk, hogy a saját tulajdon mennyire fontos az életben. A téged körülvevő tárgyak a mindennapjaid részét képezik, általuk fejezed ki önmagad. Keress minket és segítünk kiválasztani a legjobb biztosítást otthonod és személyes javaid védelméhez.

  Ajánlatkérés
  Back to the top