Kisállat biztosítás

Felelős gazdiként biztosan tudod, hogy fel kell készülni arra az esetre is, ha négylábú családtagjaidat váratlan baleset, vagy betegség éri. Ha kutyát vagy macskát tartasz, akkor lehetőséged van kisállat biztosítást kötni rájuk.

Ajánlatkérés Részletek
Kisállat biztosítás
Kisállat biztosítással rendelkező német juhászt vizsgál az állatorvos

Megéri kisállat biztosítást kötni!

Az állatorvosi díjak az úgynevezett szabadáras kategóriába tartoznak.  A Magyar Állatorvosi Kamara adatai alapján egy átlagos vérvizsgálat 2020-ban 7 000-10 000 Ft, egy kisebb műtét 15 000-25 000 Ft is lehet.

Egy átlagos kivizsgálás alkalmával, pár óra alatt könnyen összejöhet akár 50-60 ezer forintos számla is. Szóval egyértelműen megéri felkészülni, mert nem várt betegségek és balesetek nemcsak velünk, hanem házi kedvencünkkel is megtörténhet.

Tudjuk milyen megterhelő, ha kis kedvencünk megbetegszik, vagy baleset éri. Megnyugtató, ha legalább az anyagiak miatt nem kell aggódni. A megfelelő kisállat biztosítással felkészülhetsz a váratlan állatorvosi kiadásokra. Mert nekik is jár egy jó biztosítás!

Óvd meg kis kedvencedet kisállat biztosítással!

Bebiztosíthatod négylábú családtagjaidat
Nem kell aggódnod a kutyusod vagy cicád váratlan orvosi kiadásai miatt
Kevesebb stressz kisállatod betegsége vagy balesete esetén
Felelős és tudatos gazdivá válsz, aki előre gondolkodik

Milyen egy felelős állattartó?

A felelős állattartó tudja, mire van szüksége az új kedvencének. Életmódját úgy alakítja, hogy az állat érdekeit is szolgálja, azaz elegendő időt szán rá. Tudja, ki gondoskodik az állatról a nyaralása alatt, vagy amikor beteg lesz.

Felelősséget vállal a kisállat tetteiért, akkor is, ha azoknak néha kellemetlen következményei lehetnek. Tisztában van azzal, hogy egy kisállat nem játék. Nem lehet félretenni, ha nincs kedve vele foglalkozni.

A felelős állattartó megérti azt, hogy a kis kedvence folyamatos anyagi ráfordítást igényel egész életén át. Ez kutyák és macskák esetén akár 10-15 év is lehet. Ez idő alatt biztosan szükség lesz meglátogatni az állatorvost párszor, amire fel kell készülni lelkileg és anyagilag is.

Hogyan segít egy kisállat baleset- és betegség-biztosítás?

Ha kis kedvencedet baleset vagy betegség éri, akkor a megfelelő kisállat biztosítás megtéríti az állatorvosi költségeket a biztosítási összeg erejéig, vagy anyagi segítséget nyújt, ha a kutyusod, vagy a cicád baleset miatt elpusztul. Felelős állattartóként fel kell készülni minden eshetőségre, hogy a váratlan dolgok se jelentsenek problémát.

Milyen feltételei vannak a kisállat biztosításnak?

A kisállat biztosítás chippel ellátott (ISO 11784 szabványnak megfelelő) kutyákra, vagy macskákra köthető 4 hónapos kortól egészen 7 éves korig. Az állat 7 éves kora előtt megkötött biztosítás a 8. életév betöltésétől is érvényben marad. Ezen felül további feltételek is vannak, amelyekről tanácsadóink személyesen tájékoztatnak.

A kisállat biztosítás otthon- és életmód-biztosítás kiegészítőjeként köthető.

Felelős állattartóként a kis kedvenced egészségéről is érdemes gondoskodni. A megfelelő kisállat biztosítással felkészülhetsz az nem tervezett állatorvosi kiadásokra. Keress minket és segítünk kiválasztani a legjobb biztosítást kis kedvencedhez!

    Ajánlatkérés
    Back to the top