Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás  (KGFB)

Koccantál már valaha a saját kocsiddal, a saját hibádból? Akkor valószínűleg vettél már igénybe kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást. A KGFB azokat a károkat téríti meg, amiket másoknak okozol. Nálunk viszont a KGFB mellé olyan kiegészítő biztosításokat is igényelhetsz, amivel magad, utasaid és saját autódat is bebiztosíthatod. Ráadásul számos kedvezményben is részesülhetsz. Kérj személyes tájékoztatást a részletekről!

Ajánlatkérés Részletek
KGFB
KGFB

Kötelező, de személyre szabva

Letörted a szomszéd autó tükrét, koccantál a pirosnál, szűkösre sikerült parkolás? Egy-két apróbb, vagy komolyabb baleset bármelyik sofőrrel megeshet, függetlenül attól, hogy mennyire jól és milyen régóta rója a sztrádát.

A KGFB-t, azaz a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást pont erre találták ki! Ez a biztosítási típus mindig annak a kárát téríti meg, aki a baleset elszenvedője. Ha te okozod, a KGFB a másik autójában okozott kárt rendezi. Neked és az autódnak viszont nem nyújt védelmet. Legalábbis önmagában nem.

Szerencsére viszont KGFB-ből sem csak egyfélét lehet kötni! A kötelező biztosítás mellé számos extrát, kiegészítőt, akár balesetbiztosítást, kátyúkár elleni védelmet, vagy jogi tanácsadást is lehet kötni az alapszolgáltatáson túl. Így ha balestet okozol, egy csomó bosszúságtól kímélheted meg magad. A kedvezményekkel pedig a KGFB díját is jelentősen csökkentheted.

Szabd személyre kötelező biztosításodat, és csökkents a díjon a kedvezményekkel!

7 féle igénybe vehető díjcsökkentő kedvezmény
kátyúkár, vad- és háziállatkár, valamint poggyászkár elleni választható kiegészítő védelem
ingyenes autós balesetbiztosítással saját magad és utasaid védelmére
jogvédelem biztosítással, ha balesetet okozol, biztosítjuk számodra a megfelelő jogi tanácsadást és képviseletet
baleset esetén helyszíni javítást, autómentőt szervezünk

Kötelező, extrákkal

Beleszaladtál egy kátyúba? Eléd ugrott egy szarvas? Ezeket nem fedezi a kötelező, pedig pontosan annyira esnek önhibádon kívül, mint például, ha beléd koccannak a pirosnál. Nálunk a KGFB-vel viszont ezekben a helyzetekben sem kell paráznod! A megfelelő kiegészítők választásával ugyanis akár kátyúkár, vad- és háziállatkár, valamint poggyászkár esetén is igénybe veheted a biztosítást.

Másokért felelősen

Ha balesetet okozol, a KGFB megtéríti a másik autóban okozott kárt. Ám egy ilyen helyzetben nem csak a másik autó, hanem a saját utasaid is megsérülhetnek! A Roarnál kötött KGFB lehetőséget ad igénybe venni egy ingyenes balesetbiztosítást, mellyel gondoskodhatsz utasaid és saját testi épségedről. A díjmentes szolgáltatás felső határa: 100 000 Ft/év, amelyet külön díj ellenében 1 millió Ft/év szolgáltatási összegre bővíthetsz.

Nem hagyunk az út szélén!

Ha balesetet szenvedsz vagy műszaki hiba miatt lerobban az autód, és helyszíni javításra vagy autómentőre lenne szükséged, mi ebben is segítünk neked. A javítás és szállítás költségét évente 30 000 Ft-ig fedezi a biztosítás.

Jogi segítséget is biztosítunk

Egy kisebb koccanás miatt ritkán fogják perbe az embert, rosszabb esetben viszont olyan helyzetbe is keveredhetsz, ahol a hibádért bíróság előtt kell felelned. Mi erre is kínálunk megoldást! A Roarnál kötött KGFB-vel ingyenes, professzionális jogi tanácsadásban részesülhetsz, és szükség esetén akár a jogi képviseletet is biztosítjuk a számodra. A díjmentes szolgáltatás felső határa: 100 000 Ft / év. Külön díj ellenében bővített biztosítási fedezetet is kaphatsz, ebben az esetben a szolgáltatás felső határa: 1 millió Ft/év.

Tudjuk, hogy a vezetés mekkora felelősséggel jár, és hogy sofőrként bárhol, bármikor, bárki szenvedhet balesetet. Ha szeretnéd az úton közlekedő társaidat, a kocsidat és saját magadat is biztonságban tudni, és jól jönne egy társ akire baleset esetén számíthatsz, keress minket! Mi segítünk kiválasztani a számodra legtesthezállóbb KGFB-konstrukciót.

    Ajánlatkérés
    Back to the top