Kerékpár biztosítás

Te is a bringások táborát erősíted? Azt mondod, a biciklizés nem csak közlekedés, hanem életforma? A saját kerékpárodat szinte családtag? Akkor bizonyára azzal is tisztában vagy, hogy mennyi veszély leselkedik az utakon a biciklisekre és leghűségesebb társukra egyaránt. Kerékpár biztosítással gondoskodhatsz arról, hogy baleset és lopás esetén se maradjatok segítség nélkül!

Ajánlatkérés Részletek
Kerékpár biztosítás
Kerékpár biztosítás

A bringásoké a jövő!

A kerékpáros közlekedésnek rengeteg előnye van. Villámgyorsan odaérhetsz szinte bárhová, miközben kíméled a környezetet, sőt a napi kötelező testmozgás nagy részét is letudhatod a munkába tekeréssel. Arról nem is beszélve, hogy bicajozni egyszerűen kúl.

De azért valljuk be, a biciklis életmód jár némi nehézséggel is. Ha nincs lehetőséged a lakásodban vagy egy biztonságos tárolóban lekötni a járgányodat, könnyen előfordulhat, hogy a tolvajok martalékává válik. Városi környezetben pedig még szabályos közlekedés mellett is szenvedhetsz balesetet. Ezt jobb esetben könnyű sérülésekkel megúszhatod, de egy nagyobb ütközés akár tragédiával is végződhet. Ezekre a helyzetekre pedig mindenképpen fel kell készülni.

Vigyázz magadra és bringádra kerékpár biztosítással!

felelős kerékpárosként nyugodtabban közlekedhetsz
nem kell aggódnod a kerékpártolvajok miatt
csonttörés és csontrepedés esetén anyagi segítségben részesülsz
akkor is átvállalja a biztosító pénzügyi terheket, ha te okozol balesetet vagy dologi kárt

Volt-nincs bringa

Nincs is annál fájdalmasabb szituáció, mint amikor az imádott biciklidnek (vagy valamelyik alkatrészének) hűlt helyét találod. Ha kerékpár biztosítást kötsz, az ellopott kerékpár értékét a biztosító megtéríti a biztosítási összeg erejéig. Persze csak abban az esetben, ha szabályosan zártad le, a kijelölt kerékpár tárolóknál.

Ha te okoztad a balesetet

A biciklizés az autóvezetéshez hasonlóan veszélyes üzem. Még a legtapasztaltabb bringásokkal is előfordulhat, hogy figyelmetlenségből balesetet okoznak. Jó hír, hogy a kerékpár biztosítás azokra az esetekre is kiterjed, ha valami a te hibádból történik: az általad okozott dologi kár vagy személyi sérülés esetén a biztosító átvállalja az anyagi felelősséget.

Csonttörés esetén is véd

Szinte nincs olyan biciklis ezen a földön, aki ne esett volna már el legalább egyszer a kerékpárjával. Az esetek többségében az ember megúszhatja egy-két karcolással, viszont könnyen előfordulhat az is, hogy a botlást valamelyik csontod bánja. A kerékpár biztosítással ugyan ezeket a baleseteket kivédeni nem tudod, ám ha mégis megtörténne a baj, a biztosító némi anyagi segítséggel kárpótol majd a fájdalomért.

A kerékpár biztosítás kiegészítő biztosításként köthető meg lakásbiztosításhoz.

Óvd meg kerékpárodat a balesetekből és lopásból eredő károktól, és készülj fel a nem várt kiadásokra kerékpár biztosításunkkal! Keress minket a részletekért!

    Ajánlatkérés
    Back to the top