Gyermek megtakarítás

Gondoltál már arra, hogy miből fogod támogatni a gyermeked felnőtté válását? Milyen szuper lenne, ha 18 éves korára összegyűlne egy akkora összeg, amellyel segítheted az első lakásának megvásárlását. Vagy az egyetemi tanulmányainak díját. De vigyázz, az idő ellened dolgozik! Minél előbb érdemes belevágni egy gyermek megtakarítási programba. Kérj ingyenes ajánlatot!

Ajánlatkérés Részletek

Sokba kerül a felnőtté válás!

Régen minden jobb volt. És olcsóbb is. Főleg a felnőtté válás. Vegyük csak sorra, milyen nagyobb kiadással találkozhat ma egy 18 éves? Ott van a lakás-, vagy autóvásárlás. A továbbtanulás költségei. Egy esküvőre sem nehéz több millió forintot eltapsolni. Persze ezeket hitelből is lehet fedezni, csupán egy élethosszig tartó hitelszerződés kell hozzá. Ezt pedig senki nem kívánja a gyermekének.

Ma már az érettségit sem tekinthetjük a felnőtté válás küszöbének. Mert mihez tud ma kezdeni egy frissen érettségizett fiatal felnőtt? Miből teremt magának otthont, vagy fizeti a továbbtanulását? Segítség nélkül mindez nagyon nehéz és kilátástalan. Emiatt a szülői támogatás már a felnőttkor kapujában meghatározhatja gyermekünk további életét.

És vajon melyik a könnyebb? Előrántani hirtelen a kalapból több millió forintot, vagy lépésről lépésre összegyűjteni? Mi az utóbbira szavazunk. Gyermekünk születésétől számítva 18 évünk van szülőként felépíteni azt az anyagi bázist, ami masszív támaszt nyújt felnőtt életének kezdetén.  Érdemes kihasználni az időt!

Könnyítsd meg gyermeked felnőtt életét biztosítási szolgáltatásokkal egybekötött befektetéssel!

apránként gyűjthetsz össze gyermeked számára egy nagyobb összeget
a megtakarítást profi szakemberek kezelik a minél magasabb hozam elérése érdekében
10 év után kamatadómentes
a megtakarításban összegyűlt összeg szabadon felhasználható
extra biztosítási szolgáltatásokkal is kiegészíthető, például kockázati életbiztosítással vagy balesetbiztosítással
vészhelyzet esetén a gyermek 18. életéve előtt is hozzáférhető

Érdemes minél előbb elkezdeni

Könnyebb apránként félretenni kisebb összegeket, mint hirtelen nagyobb összegről lemondani. Havi 20-30 ezer forint megtakarítása 18 éven át komoly összeggé tud duzzadni. Főleg, ha azt folyamatosan befektetjük valamilyen portfólióba. Gyermekünk rendkívül hálás lesz, mikor megkapja ezt az összeget, és meglépheti felnőtt élete első komoly pénzügyi döntését.

Profi szakemberek kezelik a megtakarítást

A havonta megtakarított összeget nem érdemes készpénzben tárolni, mert a pénz értékének romlása miatt évről évre kevesebbet fog érni. Tizenpár év alatt pedig komoly értékcsökkenésnek lehetünk áldozatai.

Egy biztosítási szolgáltatásokkal egybekötött gyermek megtakarítás előnye, hogy a befizetett összegeket egy általad választott befektetési portfólióba helyezheted. Innentől a megtakarítást profi szakemberek kezelik, akiknek az a célja, hogy minél nagyobb hozamot érjenek el infláció felett. Az ilyen befektetések kifejezetten hosszú távra vannak kialakítva, ami legalább 10-15 évet jelent.

Szabadon felhasználható és 10 év után kamatadómentes

A biztosítási formának köszönhetően a befektetésekben szerzett hozamokra tíz év után nem kell kamatadót sem fizetni. Így mire a gyermek eléri a felnőtt kort, a teljes összeget megkapja szabad felhasználásra, azaz bármire el lehet költeni a pénzt.

Extra biztosítási szolgáltatásokkal is kiegészíthető

Lehetőségünk van különböző extra biztosítási szolgáltatásokkal is kiegészíteni a szerződést, például kockázati életbiztosítással vagy balesetbiztosítással.

Ezen felül egy úgynevezett haláleseti díjátvállalási kiegészítő is igényelhető. Ennek lényege, hogy a biztosítótársaság átvállalja a díjfizetési kötelezettséget a szülők halála esetén. Így a gyermek garantáltan megkapja az őt megillető összeget a futamidő végén, akkor is ha tragédia történik.

Mi a következő lépés? Egy jól megválasztott gyermek megtakarítás programmal bebiztosíthatjuk gyermekünk jövőjét is. A részletes tájékoztatásért keress minket, és segítünk, hogy bebiztosítsd gyermeked jövőjét!

    Ajánlatkérés
    Back to the top