Casco

Mi mindent jelent számodra a saját autó? Felnőtté válást? Legfontosabb munkaeszközt? Szabadságot? Gondolj bele, mit éreznél, ha az autód megszerzésébe fektetett pénz és munka egyik pillanatról a másikra füstbe menne? Casco biztosítással olyan védelmet nyújthatsz járgányodnak, amit valóban megérdemel. Kérj személyes tájékoztatást a részletekről!

Ajánlatkérés Részletek
Casco biztosítás
Casco biztosítás, női sofőr

Az autó is családtag

A kocsi nemcsak egy sima vagyontárgy, hanem az életünk része. Munkába és bevásárolni járunk vele, hozzuk-visszük a gyerekeket az óvodából és az iskolából. Ha úgy tartja kedvünk, elugorhatunk vele nyaralni, ha pedig SOS helyzet van, pillanatok alatt odaérünk bárhová.

Éppen ezért nagy baj, ha történik vele valami. Egy autóbaleset pedig bármikor, bárkivel megeshet, mindegy hogy mennyit vezetsz vagy hogy milyen kocsid van. A KGFB baleset esetén a másik járműben esett károkat téríti meg. Saját kocsid védelmét cascóval biztosíthatod.

Ez a biztosítási forma töréskár, lopás és természeti károk bekövetkeztekor is fizet. Így egy kisebb koccanás esetén sem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod, sőt, akkor is kapsz segítséget, ha lába kél a járgánynak. A ROAR-nál a rendszeres vezetőknek és a hétvégi sofőröknek is kínálunk megoldásokat.

Óvd meg autódat a balesetektől és a tolvajoktól casco biztosítással!

gondoskodhatsz az egyik legértékesebb vagyontárgyadról
nem kell aggódnod a baleset vagy természeti csapás okozta javítási költségek miatt
kevésbé terheled a pénztárcád ütközés, lopás esetén
felelős sofőrként nyugodtabban róhatod az utakat
testhezállóbb díjszabás vezetési szokásaidhoz igazodva

Kis koccanás, nagy kár

A kocsidra ezer meg ezer veszély leselkedik az utakon és a parkolóban egyaránt. Gondoltad volna például, hogy egy kisebb frontális ütközéssel akár milliós kár is keletkezhet rajta? De nem szabad megfeledkezni a különböző viharkárokról sem, amik szintén súlyos sérüléseket okozhatnak a járművön. Ezekben a helyzetekben a KGFB nem fog kihúzni a bajból, a cascóval viszont nem kell aggódnod a balesetekből adódó, váratlan javítási költségek miatt.

Óvd meg vagyontárgyadat!

A saját lakáshoz hasonlóan egy saját kocsira is évek kitartó munkájával tehetünk szert. Ahhoz pedig, hogy ez a rengeteg munka füstbe menjen, elég sajnos egyetlen pillanatnyi figyelmetlenség is. A casco segítségével gondoskodhatsz arról, hogy kisebb koccanás, nagyobb karambol, de akár autólopás esetén ne menjen kárba mindaz a pénz és energia, amit az autódba fektettél.

Csökkentsd a stressz mértékét!

Egy baleset vagy egy autólopás már önmagában rettenetes élmény, kiváltképp akkor, ha az anyagiak miatt is aggódnod kell. A cascóval megkímélheted magad a pénzbeli veszteség jelentette stressztől, így vélhetőleg könnyebb lesz feldolgozni, amit egy autólopás vagy egy komolyabb baleset okoz.

Használat alapú cascót is választhatsz!

A hagyományos cascót azoknak találták ki, akik nap mint nap kocsiba szállnak. Te hétvégi autós vagy? Manapság egyre több olyan sofőrrel találkozni, aki csak hétvégéken, vagy havi néhány alkalommal ül a volán mögé. Ők gyakran feleslegesnek tartják a casco megkötését, hisz kisebb eséllyel érheti őket baleset, ám ettől függetlenül a baj velük is bármikor megtörténhet! A ROAR innovatív, használati casco konstrukciójában az autóhasználat mennyisége szerint számoljuk a biztosítási díjat, így a hétvégi sofőröknek kedvezőbb megoldást jelenthet ez a forma a hagyományos cascónál.

Óvd meg autódat a balesetekből és lopásból eredő károktól, és készülj fel a nem várt kiadásokra casco biztosításunkkal! Keress minket a részletekért, és mi segítünk kiválasztani a testhezálló megoldást az autód védelméhez.

    Ajánlatkérés
    Back to the top