Biztosítási védelem és megtakarítási megoldások

Szeretnél nyugodtabb életet élni? A tudatos hozzáállás csökkentheti a kockázatot az élet minden területén. Készülj fel a váratlan helyzetekre! Mi segítünk átgondolni és megtervezni, hogy mit kell tenned egy stabilabb és biztonságosabb élet érdekében. Kezdve egészséged, vagy vagyontárgyaid védelméről, egészen a nyugdíjas korodról való gondoskodásig.

Ajánlatkérés Részletek
Roar oroszlánfej

Védelem rövid távon kiadó lakásokra

Rövidtávú lakáskiadással foglalkozol? Nem történt még káreseményed, de szeretnéd megóvni a lakás értékét és kimaxolni belőle a jövedelmedet? Készülj fel a szállóvendégek okozta káreseményekre és a szálláshelyként üzemeltetésből adódó további kockázatokra is. Biztosítsd be kiadó lakásodat még ma!

Mylife prémium rendszeres díjas megtakarítás

Persze-persze, élj a mának, de azért gondolj a holnapra is. A Generali MyLife Prémium rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítással anyagi alapot építhetsz a jövőd számára. Köss biztosítást és megtakarítást egyben!

Mylife egyszeri díjas megtakarítás

Mind szeretjük a pörgős életet, az izgalmakat, ha van benne rock’n’roll. Ugyanakkor nem szeretünk kiszolgáltatottak lenni. A Generali MyLife egyszeri díjas életbiztosítás kiváló lehetőség, ha újra elhelyeznéd a már összegyűjtött megtakarításaid, illetve ha több lábon szeretnél állni. Ismerd meg ajánlatunkat!

Private care egészségbiztosítás

Ha a hosszú sorok és a rideg rendelők helyett inkább korszerű egészségügyi szolgáltatásokat választanál, akkor a Generali Private Care egészségbiztosítást ajánljuk. A Generali Medi24-et bármikor hívhatod, jól felszerelt magánrendelők állnak rendelkezésedre, nem kell várakozni, és gyorsan szakszerű orvosi ellátásban részesülsz. Gondoskodj az egészségedről!

Élet-, baleset- és egészségbiztosítás

Megvan a kolléga, aki a haverokkal focizott, és egy rossz lépésnél eltörte a bokáját, vagy az ismerősöd a facen, aki begipszelt kézzel nyomta a szelfit? Kiszámoltad már, mennyit kapsz, ha táppénzen vagy? Eddig megúsztad, és bízzunk benne, hogy ez így is marad, de azért sosem árt az óvatosság. Készülj fel a nem várt helyzetekre a Generali Testőr élet-, baleset- és egészségbiztosítással!

Fundamenta lakásszámla

Még jó buli az albi, de később jó lenne majd egy saját lakás? Esetleg már azt is tudod, hogy hol és mit szeretnél, sőt akár már költöznél is? A Fundamenta-Lakáskasszával könnyebben összegyűjtheted, vagy fix kamatozású hitellel megszerezheted az álomlakásra-valót. Kalkulálj velünk, és kezdd el akár már ma!

Nyugdíjbiztosítás

Élvezed a gondtalan életet és még nagyon távolinak tűnnek a nyugdíjas évek? A Generali Nyugdíjbiztosításával elérheted, hogy idősebb korodban se kelljen visszavenni az addig elért életszínvonaladból. Ha nem vagy biztos abban, hogy az állami nyugdíj ehhez elégséges fedezetet nyújt majd a számodra, akkor gondoskodj magadról a Generali Nyugdíjbiztosítással!

Otthon- és életmód- biztosítás

Az első lakás mindenkinek nagy büszkeség, ilyenkor szívesen hívjuk át a haverokat vacsorázni, vagy grillezni az udvaron. De olykor hívatlan vendégek is előfordulhatnak, ezért óvd meg legnagyobb kincsed és az okos eszközeid a Generali Házőrző otthon- és életmód- biztosításával, mert a lakások nem potyognak csak úgy az égből!

Járműbiztosítások

Bringa, moci vagy autó? Gyakorlatilag minden járműre tudunk ajánlani biztosítást, legyen az kétkerekű, négykerekű vagy éppen vízen járó. Ismerd meg ajánlatainkat, és válassz hozzád illő megoldást!

Utasbiztosítások

Work hard play hard?! Ha te se szereted félgőzzel megélni az életet, akkor ne fogd vissza magadat utazáskor se! Ne spórolj az élménnyel, az EUB utasbiztosításokkal gondtalanul kalandozhatsz, felfedezhetsz és bátran kipróbálhatsz új dolgokat!

Cégpaletta program

Valamit megálmodni, azt megteremteni és ebből még meg is élni? Fiatal vállalkozóként ez nem kis teljesítmény, ezért jár a respect. De a tisztelet mellett egy jó ajánlatunk is van, hogy vállalkozásod biztonságosan és a jövőben még jövedelmezőbben működhessen. Ismerd meg a Generali Cégpaletta programot, ahol egyéni ajánlatunkat az általad elképzelt jövőre szabjuk!

Az élet úgy jó, ha zajlik! – Mi aztán csak tudjuk. – De ahhoz, hogy minden cseppjét kiélvezd, jó, ha a jelenedet és a jövődet is biztonságban tudhatod. Jófejségben és jó ajánlatokban nálunk nem lesz hiány. Keresd bizalommal a Roar tanácsadói csapatát!

Ajánlatkérés
Back to the top